مشاوره حقوقی رایگان - ایا دادگاه کیفری میتواند در رای صادره از دادگاه حقوقی دخالت کند؟

با سلام، سال 96 آپارتمانی را فروختم. کلید آپارتمانم را پیش از از تاریخ تحویل اپارتمان به منظور تعمیرات در اختیار خریدار گذاشتم. خریدار به تعهدات پرداختی طبق مبایعه نامه عمل نکرد بنابراین از او خواستم تا کلید آپارتمان را برگرداند متاسفانه ایشان اینکار را انجام نداد و بنده مجبور به شکستن قفل در و نصب قفل جدید شدم. خریدار از من شکایت با عنوان ممانعت از حق را در دادسرا مطرح کرد . در دادسرا من محکوم شدم و پرونده به دادگاه ارجاع شد ولی دادگاه بدوی رای به منع قرار تعقیب به نفع من صادر کرد. و در دادگاه حقوقی در دادگاه بدوی حقوقی و تجدید نظر رای قطعی تنفیذ فسخ به نفع من صادر شد و اجرا گردید. خریدار در مورد رای دادگاه کیفری تقاضای تجدیدنظر کرده است که جلسه رسیدگی در تاریخ 99/05/21 بود. ابلاغیه ای که چند روز قبل به دستم رسیده دادگاه تجدید نظر جلسه دیگری را برای دیماه تعیین کرده با حضور نماینده دادستان دادسرا !!!
سوال من این هست که چرا دادگاه تجدید نظر جلسه دیگری را مجدد گذاشته و رای خود را در جلسه اول نداده است و چرا خواسته تا نماینده دادستان دادسرا در جلسه حضور داشته باشد؟در صورتی که در جلسه اول نماینده دادستان شعبه دادگاه تجدیدنظر حضور داشته است. ایا دادگاه کیفری میتواند در رای صادره از دادگاه حقوقی دخالت کند و یا تغییری در آن بدهد ؟ یا به عبارتی رای مربوط به تنفیذ فسخ را باطل کند؟ لازم به ذکر است که تمامی پرونده و مدارک مربوط به تنفیذ فسخ از دادگاه حقوقی توسط دادگاه تجدیدنظر کیفری استعلام شده است! با تشکر فراوان از پاسخگویی شما.

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

زای دادگاه کیفری برای دادگاه حقوقی لازم الاتباع است