مشاوره حقوقی رایگان - ادامه کار به مدت 35 روز

اینجانب با انعقاد قراردادهای متعدد یک ماهه و حتی سه ماهه موقت با شرکتی کار کردم ولی پس از اتمام اخرین قرارداد موقتم که 26 روز بود به مدت35 روز بدون عقد قرارداد کار کردم و شرکت عنوان نمودند که دیگر نیازی به ادامه کار با شما نیست ایا این قرارداد تجدید ضمنی قرارداد است یا اخراج؟

پاسخ ها :

علي اشرف  داودي نيا

جناب آقای علي اشرف داودي نيا :

باسلام .اخراج شما غیر قانونی بوده که مطابق قانون کار شما می توانید دادخواست بازگشت بکار و مطالبه حقوق ایام بلاتکلیفی را از طریق اداره کار محل پیگیری نمایید