مشاوره حقوقی رایگان - سرقت ماشین توسط همسر

همسر این جانب ماشین پدرم که برای کار دست من بود برداشته و از خانه خارج شده و بعد کلی صحبت و جلسه برای گرفتن ماشین حاضر به تحویل نشد. به ناچار پدر من از این خانم شکایت کرده. در جلسه های بازپرسی ادعا داشته که بخشی از پول ماشین را داده ام. ولی بازپرسی قرار صادر کرد. و پرونده را به دادگاه فرستاد. سوال من این است که به فرض انکه پولی هم پرداخت شده باشد سرقت انجام شده است ؟ و اینکه رای دادگاه تا چه اندازه میشود به نفع من باشد ؟ با سپاس فراوان

پاسخ ها :

علي زنگنه

جناب آقای علي زنگنه:

سلام موضوع سرقت منتفی هست و عنوان شکایت شما میبایست خیانت در امانت باشد
پاسخ سوال دوم شما مستلزم مطالعه پرونده میباشد