مشاوره حقوقی رایگان - تنظیم سند رسمی خودرو

سلام
من خودرویی از شهری غیر محل سکونت خود خریدم که در زمان خرید فروشنده اعلام کرد که ماشین به نام شخص دیگری می باشد و قرار شد کارهای انتقال پلاک و سند را ظرف مدت معینی انجام دهد که پس از گذشت زمان بیشتری وکالت انتقال پلاک به من داده شد ولی اعلام نمودند سند قطعی به نام شخص سومی هست و علیرغم اصرار بر ندادن بخشی از وجه جهت انتقال سند قطعی موافقت نکرده ولی در قولنامه نوشتند که مسیولیت و هزینه انتقال سند قطعی را می پذیرند ولی تا کنون و بعد از گذشت دو ماه هنوز سند قطعی را به نام من نزده اند. ضمن اینکه شخصی که سند قطعی به نام وی می باشد اماده انتقال سند به نام شخص دوم می باشد ولی فروشنده من و شخص دوم اعلام‌نمودند هزینه ای برای انتقال سند بر عهده انها نیست. لطفا راهنمایی بفرمایید چگونه می توانم این دو شخص را الزام به سند کنم بدون اینکه هزینه دفترخانه به عهده من شود. و طرح شکایت بایستی در دادگاه باشد یا شورای حل اختلاف. باتشکر

پاسخ ها :

علي اشرف  داودي نيا

جناب آقای علي اشرف داودي نيا :

باسلام .دادخواست الزام هر دو نفر را به انتقال سند خودرو به همراه الزام طرف معامله خودتان به پرداخت هزینه های انتقال سند را به دادگاه تقدیم کنید .از طریق دفاتر خدمات قضایی