مشاوره حقوقی رایگان - حبس

با سلام پیرو سوال قبلی ببخشید حبس ضرب و شتم عمدی که باعث شکستگی بینی شده و اینکه آیا فحش دادن ناموسی و تهدید کردن به کشتن چقدر حبس و شلاق دارد ممنونم از همه وکلای عزیز

پاسخ ها :

شهریار ربیعی

جناب آقای شهریار ربیعی :

با سلام چنانچه عمل مرتکب باعث جرات پیدا کردن سایرین در تکرار این اعمال باشد 2 تا 5 سال حبس دارد و تشخیص با دادگاه است . فحاشی تا 74 ضربه شلاق دارد یا 100 هزار تومان جزای نقدی و تهدید در صورت اثبات تا دو سال حبس یا تا 74 ضربه شلاق دارد