مشاوره حقوقی رایگان - مقدار و محسابه دیه

با سلام و خسته نباشید. برج ده سال نود و شش تصادف کردم.
از ناحیه پای چپ با صدمات زیر مواجه شده ام :
1_ خردشدگی ناحیه فوقانی استخوان نازک نی
2_خردشدگی ناحیه فوقانی استخوان درشت نی
3_درگیری و از بین رفتن مایه مفصلی و غضروف زانو
4_از بین رفتن و خشک شدن مفصل و تاندون مچ پا به طوری که مچ پا به سمت پایین خم شده و پام رو پنجه مونده
5_داشتن دستگاه ارتوپدی برای درشت نی و نازک نی
6_درگیری و قطع هر دو رگ سیاتیک پا ازساق به پایین به طوری که از ساق به پایین تا انگشتام حس ندارم و مچ و انگشتامو تکون نمیتونم بدم و تایید شده فلج شده .
ممنون میشم بگید حدوداً چند درصد دیه و ارش برام بریده میشه و چقدر میشه .و اینکه به نرخ سال نود و شش که تصادف کردم میدن یا نود و هفت که قراره پول پرداخت شه. تشکر

پاسخ ها :

مهدی بلوری شادباد

جناب آقای مهدی بلوری شادباد:

با سلام
مقدار دیه و ارش در نظریه پزشکی قانونی نوشته شده و پرداخت به قطعیت رای در سال مربوطه پرداخت میشود.