مشاوره حقوقی رایگان - مستمری بازنشستگی

شخصی در سال 70به قتل میرسد. وراث او شامل دو فرزند پسر و یک دختر است و تا روز وفات دارای 182 روز سابقه بیمه است. 5 ماه آخر عمر نیز بیمه اش واریز شده است. تاکنون مستمری برای صغار او برقرار نگردیده است. بتازگی که ورثه متوجه وجود سابقه بیمه مورث خود میگردند، از تامین اجتماعی میخواهند که نسبت به پرداخت حق آنها اقدام نماید. ولی تامین اجتماعی با استناد به بند 3 ماده 80 ق . ت . ا اعلام نموده چون سابقه بیمه متوفی کمتر از ده سال است؛ امکان برقراری مستمری مقدور نمیباشد. آیا تامین اجتماعی میتواند به قانون موخر(که بعد از فوت متوفی تصویب شده) استناد نماید؟ راهکار برای وصول حق و حقوق صغاری که اکنون به سن قانونی هم رسیده اند چیست؟

پاسخ ها :

علي زنگنه

جناب آقای علي زنگنه:

سلام قراردادها تابع زمان انعقاد میباشد و شرکت بیمه نمیتواند به بند 3 ماده 80 استناد نماید