مشاوره حقوقی رایگان - عدم تعویض پلاک خودرو

سلام من یه پراید چند سال پیش فروختم حدوداً چهارسال پیش خریدار اولی قرار بود تعویض پلاک کنه نکرد بعد دوسال اومد من وکالت دادم بهش بازم انجام نداد و ماشین را به شخص سوم فروخت تا الان بیش از بیست جریمه از دوتا خریدار رو گوشی من از سمت راهنمایی رانندگی ارسال میشه حالا دوتا سوال دارم ایا جریمه این دو خریدار نمره منفی برا گواهینامه منه و برا شکایت رو پلاک کجا باید مراجعه کنم ؟

پاسخ ها :

سميه  حسيني

سميه حسيني :

استان :

باسلام . شما باید دادخواست فک پلاک ماشین تون رو بدین شورای حل اختلاف تا بعد از صدور رای پلاک شما فک بشه و دیگه جریمه ها برای شما نمیاد