مشاوره حقوقی رایگان - ملک تسخیر شده

با سلام 2سال پیش من یه خونه خریدم که به عنوان مبلغ یه زمین نیمه ساز دادم مقداری پول نقد و 2 فقره چک بابت سند که بعد انتقال پاس بشن
این ملک دارای ماده 100 شهرداری بود که این اقا به ما نگفته بود و من قرار بود چک ها رو بخاطر سند پاس کنم چون مشکل داشت و غیر قانونی بود پاس نکردم این اقا از این دفاتر داوری استفاده کرد و ملک تصرف کرد من نزدیک به 50 میلیون هزینه دکوراسیون داخلی خونه کردم حتی تا کنتور گاز منم هنوز اونجاست
اگه راهی هست به کمک من راهنمایی کنید حتی وکالتم قبول کنید هزینه هم مشکلی ندارم ممنون
مال باخته

پاسخ ها :

مهرداد  دهدار نسب

جناب آقای مهرداد دهدار نسب :

باسلام
اگر در قرارداد خیار تدلیس و تزویر اسقاط نشده باشد قرارداد قابل ابطال و اموال تصرفی قابل استرداد است.
راه دیگری که متصور است میتوانید ایشان را به پرداخت جریمه کمیسیون ماده 100 محکوم و خودتان جریمه پرداخت کنید و سپس تقاضای تنظیم سند و استرداد لاشه چک اقامه کنید.در صورت تمایل و نیاز به وکیل جهت اقدام تماس بگیرید.