مشاوره حقوقی رایگان - سوء پیشینه حبس تعلیقی

سلام، خسته نباشید، خواهش میکنم جوابمو بدید، حکم نهایی دادگاه امروز، بعد نه ماه، برای من به علت سرقت امده شش ماه حبس تعزیری و بیست ضربه شلاق تعزیری، ولی چونکه بار اول بوده آنرا به دوسال حبس تعلیقی رای نهایی دادند، سوالم اینه که آیا سوء پیشینه شده؟ و تا کی نمیتونم از حقوق اجتماعی بهره مند باشم؟ درضمن 9 ماه پیش درهنگام دستگیری 4روز زندان بودم و انگشت نگاری هم شدم و بعد با قرار وثیقه آزاد شدم

پاسخ ها :

شهریار ربیعی

جناب آقای شهریار ربیعی :

سلام شما سو پیشینه ای که برای موارد کار و استخدام میباشد ندارید و در گواهی سوپیشینه شما فاقد سو پیشینه درج میگردد