مشاوره حقوقی رایگان - انتقال زوجه به تبعیت از همسر شاغل در بخش خصوصی

باسلام خانمم از برج 3 سال 99 تکمیل ظرفیت شبکه بهداشت خرمشهر قبول شدن و الان مشغول بکار شدن چندماهه ولی متاسفانه کار خودم در یک شرکت خصوصی در استان ایلام میباشد خواستم بدونم چطور میشه با وجود تعهد 5ساله نمیدونم یا ده ساله و با توجه به شرایط زندگیمون در سال اول امکان درخواست انتقالی اصلا تحویل نخواهند گرفت راهنمایی بکنید که از کجا و با چه مدارکی نسبت به تنظیم دادخواست به دیوان اقدام کنم آیا نتیجه ای هم خواهد داشت؟ چقد زمان میبره ؟واقعا مشکل دارم ممکنه مجبور بشم استعفا همسرم را بگیرم یا خدای ناخواسته مجبور به جدایی بشیم. ممنون از لطفتون

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

این موضوعات اداری است