مشاوره حقوقی رایگان - تهمت و افترا

سلام. خانومم در دادگاه تمکین ادعای سوء معاشرت رو نسبت به بنده اظهار کردن و در رای دادگاه تمکین هم این متن اومده. فقط در حد ادعا هست و مستندات این سوء معاشرت رو به دادگاه تمکین ارائه ندادن.
آیا به استناد این برگ رای میتونم شکایت تهمت و افترا را مطرح نمایم؟ چون ایشان بعد از ترک منزل از تهمت و افترا دست بردار نیست.
آیا من با توجه به همین رای تمکین میتوانم شکایت کنم؟
با تشکر.

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.صرف کلمه سوء معاشرت افترا و تهمت تلقی نمی گردد ولی اگر کلمات و مسایل دیگری را به شما نسبت داده باشند و شاهد هم دارید میتوانید شکایت کنید.