مشاوره حقوقی رایگان - اظهارنظر دادگاه

باسلام شکایتی داشتم از همسایه بدلیل پارکینگ که خودش طبق سند فاقد پارکینگ بود و از پارکینگ بنده استفاده میکرد شکایت کردم بازپرس قرار جلب دادرسی صادر کرد و دادیار اظهارنظر مخالف این قرار بود و پرونده به دادگاه کیفری فرستاده شد و قاضی نظر بازپرس را تاییدکرد و پیام اومد برام که دادنامه برای شما صادر شد حال سوالم این است که با نظر بازپرس موافقت شد و جلب دادرسی ایا نباید حکمی صادر شود؟؟ و نبایدجلسه رسیدگی میگذاشتن ؟یا دوباره این پرونده به جریان می افتد؟ الان چه کاری باید انجام دهم . باتشکر

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

پس از قرار جلب دادرسی کیفر خواست صادر میشود و پس از آن پرونده به دادگاه فرستاده میشود ودر دادگاه طرفین دعوت میشوند

پرسشگر :

ایا ممانعت ازحق که مشخص شد این شخص پارکینگ نداشت وایجادمزاحمت میکرد حکمش میتواند زندان باشد؟؟

علي زنگنه

جناب آقای علي زنگنه:

پرونده شما با صدور کیفر خواست روانه دادگاه خواهد شد و در صورتی که کیفر خواست موافق نظر دادگاه باشد مرتکب به حبس و یا جزای نقدی محکوم خواهد شد