مشاوره حقوقی رایگان - سوء پیشینه

سلام من رو پنج ماه پیش توی فرودگاه با سه گرم شیره گرفتن رفتیم پلیس مواد مخدر. انگشت نگاری شد. رفتیم دادسرا با فیش حقوقی ازاد شدم بعد از دوماه دادگاه من رو خواست و چون سوء سابقه نداشتم برا یک ضربه شلاق و 15000تومان جریمه نوشت حالا میخوام استخدام بشم ایا سوءپیشینه برام محسوب شده؟ اگر شده چکار کنم؟

پاسخ ها :

امین مهبودی

جناب آقای امین مهبودی :

سلام
تا دوسال حبس تعزیری سوء پیشینه کیفری موثر برای شخص محسوب نمی شود

حسينعلي  دلفان آذري

جناب آقای حسينعلي  دلفان آذري:

سلام بسته به نوع شغل شما داره..مثلا در قوه قضاییه بهت گیر میدن..