مشاوره حقوقی رایگان - حادثه حین کار

سلام و عرض ادب دوماه پیش حدودا من در محل کار دچار حادثه شدم و اورژانس شرکت پس از معاینه نامه داد برای رادیولوژی و... که بدلیل نبودن همکارانم و حساسیت کارم منو به بیمارستان اعزام نکردن تا همکارانم از ماموریت برگشتن دو روز بعد بدلیل شدت درد به بیمارستان مراجعه کردم ابتدا گفتن ضرب دیدگی بعد فردا متخصص شکستگی 40 روز بعد پارگی منیسک و شاخ خلفی و... بعد الان متوجه شدن که L5s1وT11 T12 مشکل خورده ایا دیه به من تعلق میگیره اگه در حین دوره طول درمانم این صدمات مشخص شده شامل دیه میشه ی فقط تشخیص اولیه پ چقد دیشه الان پزشکی قانونی زده آسیب دیدگی نسوج نرم. کشیدگی رباط قدامی زانوی راست و در طول درمان هستم که دیروز متوجه L5S1 و T11 T12شدم ممنون میشم راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

علي اشرف  داودي نيا

جناب آقای علي اشرف داودي نيا :

باسلام .بله کارفرما مکلف است دیه و حقوق مدت زمان طول درمان به شما پرداخت کند