مشاوره حقوقی رایگان - ساخت و فروش پایپ

سلام . برادر من یک سال است که یکی از اتاق های خونه رو کرده کارگاه پایپ سازی برای مصرف شیشه . کارتون های زیادی سفارش میده واسش شیشه میارن برای ساخت پایپ . چندتا کپسول گاز و اکسیژن و برنال داره و چندنفری رو هم یاد داده باهم کار میکنن . بابام از دستش سکته کرده . آبرو واسمون نگذاشته خودش هم معتاد شیشه ست و متوجه شدم خرید و فروش هم میکنه . بارها کمپ انداختیمش یا فرار کرد یا بدتر برگشت . ما رو میزنه و تهدید میکنه خونه رو اتش میزنه . حتی نیرو انتظامی خبر کردیم ولی شانس باهاش یار بود و از سرش گذشت به دلایل مختلف . به اطلاعات بارها تماس گرفتم گفتن به مراجع مربوطه اطلاع میدیم ولی هیچ خبری نشد . یکبار شنیدم به تعداد بالا میسازن با واسطه میفرستن عراق پایپ ها رو . تو رو خدا بگین چی کار کنیم ؟

پاسخ ها :

كاظم  حيدري دوقزلو

جناب آقای كاظم حيدري دوقزلو :

سلام دوست عزیز.اینگونه مسائل تقریبا در هر خانواده پیش میاد.بنظرم درخواست از پلیس شاید کارساز نباشه و تصمیمات درون خانوادگی بهتر جواب خواهد داد