مشاوره حقوقی رایگان - مشاغل سخت و زیان آور

به نام خدا
کارمند رسمی یگان حفاظت منابع آبزی از زیر مجموعه های سازمان شیلات ( وزارت جهاد کشاورزی) هستم. نوع کار توسط بازرس و هیئت استانی در گروه ب مشاغل سخت تشخیص و تایید شده است. ولی سازمان شیلات قائل به این موضوع نیست و 4 درصد را پرداخت نمیکند. تا کنون 25 سال متوالی و بدون وقفه در این کار مشغول هستم. لطفا راهنمایی فرمایید چگونه میتوانم از این حق خود مبنی بر اینکه میبایست مشمول مزایای مشاغل سخت گردم، دفاع کنم و منتفع شوم.
با تشکر

پاسخ ها :

علي اشرف  داودي نيا

جناب آقای علي اشرف داودي نيا :

باسلام .بایستی بطرفیت ادارهدمربوطه در دیوان عدالت اداری طرح دعوا نمایید .