مشاوره حقوقی رایگان - طلاق یکطرفه

سلام وقتتون بخیر. من برای بار دومه که درخواست طلاق یکطرفه میدم. طبق رای دادگاه از دی ماه 98 قرار بوده که برای من نفقه بریزه ولی نریخت. بعد از 8 ماه درخواست دادم که قاضی ردش کرد چون بعد از درخواستم حکم جلب گرفته بودم. بلافاصله درخواست دادم که با وجود دوبار شکایت و حکم جلب باز هم نفقه رو پرداخت نکرد. داور معرفی کردم هم برای خودم هم برای زوج. اگر قاضی رای رو به نفع من صادر کنه زوج میتونه اعتراض بزنه!! اگر اعتراض بزنه ممکنه رای به نفع اون باشه !!!!! توروخدا جواب این سوالات من رو بدین.

پاسخ ها :

سمانه زرگرانی

سمانه زرگرانی :

سلام.بله زوج از رای دادگاه بدوی میتونن تجدید نظر خواهی کنن.و نتیجه تجدید نظر خواهی هم بستگی به نظر قضات در اون مرحله و مدارک دو طرف داره

هادی امانپور قرایی

جناب آقای هادی امانپور قرایی :

در صورتی که درخواست طلاق فقط نفقه باشد وعسر حرج شما ثابت نگردد زوج می تواند با واریز نفقه معوقه از صدور حکم گواهی عدم امکان سازش جلوگیری کند در هر صورت در صورت صدور حکم به نفع هر کدام از طرفین دعوی امکان رسیدگی در دادگاه تجدید نظر وجود دارد