مشاوره حقوقی رایگان - غرامت آسیب دیدگی کمر در حین کار

سلام. من سه سال با یک شرکت پیمانکاری که کارهای اجرایی شرکت گاز رو انجام میداد کار کردم. حدود یک سال قبل بعد از یک روز کاری و برگشت به منزل دچار کمر درد شدم و نتونستم حرکت کنم که با مراجعه به دو پزشک متخصص ستون فقرات، گفتن دوتا مهره کمرت افتادگی داره و دیسکت هم پاره شده. شغل من مسئول خرید یا همون تدارکات چی شرکت بود که وسایل رو از انبار کارفرما که از نظر وزنی متوسط به بالا بود و خرید از بیرون بوده و همچنین با وسیله شخصی کارهای اداری این شرکت رو هم انجام میدادم. چند روز قبل از این حادثه هم یک تحویل کالای نسبتا زیاد رو انجام داده بود. خلاصه رفتم عمل که به جز بیمه حدود ده میلیون هم از جیبم خرج کردم. سه ماه مرخصی پزشکی گرفتم و بعد سه ماه حدود چهار ماه دوباره با این شرکت کار کردم. که از فروردین گفتن نیا. الان میخواستم بپرسم من میتونم شکایت کنم تا هم هزینه درمان و هم غرامت بگیرم؟ ممنون.

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بحث هرینه درمان و غرامت با دیه فرق داره و در هرحال باید بتونید خسارت وارده در اثر تقصیر کارفرما رو ثابت کنید