مشاوره حقوقی رایگان - استخدام فرزند جانباز

سلام، خسته نباشید. پدرم جانباز 25 درصد است و فوت شده و کارمند بانک ... اشتغال به کار بودن. آیا میشه جایگزین پدرم بشم؟ بنیاد شهید پیگیر کارم نیستن. کارگزینی بانک جواب من رو ندادن. بیکار هستم و متاهل هستم چی کار باید بکنم؟

پاسخ ها :

استخدام فرزند جانباز استخدام فرزند جانباز به جای پدر استخدام فرزند جانباز در محل خدمت پدر استخدام در بانک استخدام