مشاوره حقوقی رایگان - پیش خرید آپارتمان

باسلام و عرض تشکر، به استحضار میرسانم بنده در تاریخ 4 شهریور یک دستگاه آپارتمان را پیش خرید کرده و در بنگاه املاک با برگه قرارداد پیش خرید که به امضای دو شاهد خریدار و فروشنده و بنگاه رسیده به ثبت رساندم، در آن روز پولی رد و بدل نشد اما مقرر شد دو روز بعد بنده مبلغ 50 میلیون نقد به فروشنده بدهم و ظرف مدت 72 ساعت از زمان عقد قرارداد هم به دفتر اسناد رسمی مراجعه و قرارداد را ثبت نماییم، یک فقره چک به مبلغ 40 میلیون تومان هم در بنگاه به فروشنده دادم و رسید تحویل این چک هم پشت قولنامه نوشته و امضا شد، در تاریخی که قرار بود بنده 50 میلیون نقد را بدهم پول را به حساب جاری خودم واریز کردم تا به فروشنده بصورت چک روز بدهم اما ایشان برای گرفتن پول مراجعه نکرد و در دفتر اسناد رسمی هم بعد از 72 ساعت مراجعه ننمود، ضمن اینکه در قولنامه ثبت شده که در صورت عدم مراجعه ایشان در دفتر خانه قرارداد فاقد اعتبار است، بعد از چند روز پیگیری بنده روز دهم پس از عقد قولنامه فروشنده مدعی است قیمت ها بالا رفته یا صد میلیون بیشتر باید بدهی یا قرارداد فسخ است، در صورتی که حق فسخ ایشان در قرارداد سلب و فسخ منوط به توافق طرفین ذکر شده است، بنده منزل قبلی خودم رایک روز بعد از قولنامه فروختم و در صورت بهم خوردن این معامله دچار مشکلات زیادی میشوم، فروشنده و بنگاهی میگویند چون پولی رد و بدل نشده قرارداد از طرف فروشنده فسخ است، ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

علي زنگنه

جناب آقای علي زنگنه:

سلام شما میتوانی دادخواستی تحت عنوان الزام به تعهد نسبت به فروشنده مطرح نمایید