مشاوره حقوقی رایگان - آیا ودیعه اجاره قابل برگشته

سلام: آپارتمان را در بنگاهی به اجاره دادم که مستاجر مبلغ سه میلیون از ده میلیون پیش‌پول پرداخت کرده و بعد سه روز خانه را نمی خواهد: و رفته در بنگاه دیگه اجاره گرفته بعد از امضا اجاره نامه و چون مبایعه نامه ناقص بود؛ پیش بنگاه که هر دو امضا کردیم مونده و خسارت ننوشتیم آیا ودیعه قابل برگشته یا نه: ممنون از لطفتان

پاسخ ها :

شهریار ربیعی

جناب آقای شهریار ربیعی :

با سلام چنانچه حق فسخ در قرارداد نگذاشته اید ایشان نمیتواند قرارداد را فسخ و پول خود را مطالبه کند و ملزم به پرداخت مابقی ودیعه و اجاره میباشد لذا میبایست با شما توافق نماید