مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده مالی وگول زدن

با سلام: دوستم قبلا از من پول دستی گرفته ودر حین دوستی پایم را ناخودآگاه به حفاری زیر خاکی کشونده و زمانیکه جنس میخواست در بیاره مرا با کلک دست به سر کرده از چه راهی میتوان قضیه زیر خاکی را قانونی کرد آیا خودم هم گرفتار میشم؟ایشون سابقه عتیقه دارند. اکنون قضیه زیر خاکی را انکار میکند. تشکر

پاسخ ها :

سیدرامین ذاکری

جناب آقای سیدرامین ذاکری :

مسلما عمل شما جرم بوده و بهتره با طرح دادخواست حقوقی در قالب عقد قرض با مشاوره وکیل اقدام کنید

مهدی بلوری شادباد

جناب آقای مهدی بلوری شادباد:

با سلام
عمل غیرقانونی را نمیتوان قانونی جلوه داد. اما در خصوص وجه اعطایی میتوانید اگر در قالب قرض بوده و هیچ معامله ای بین شما متصور نبوده باشد اقدام به استرداد نمایید اگر مدارک و دلایل لازمه را بتوانید ارائه نمایید.