مشاوره حقوقی رایگان - مهریه یا حق طلاق؟

سلام ممنون از مشاوره رایگانتون.
من دو سال هست با پسری هستم که فکر میکردم روشنفکر هست. اما الان که موقع خواستگاری شده میگه یا حقوقت رو‌ میدم یا مهریه. اگه مهریه بگیری هیچکدوم از حقوقت رو وکالت نمیدم بهت.
میشه توضیح بدین اگه من مهریه نگیرم اما حقوقمو داشته باشم، آیا مرد میتونه وکالت رو پس بگیره؟ شنیدم‌ وکالت طلاق کاربردی نیست فقط باعث‌ توافق میشه درسته؟
ممنون میشم درمورد حقوق هفت گانه و مسوولیتهای بعدش برای مرد توضیح بدین.
خیلیا فکر میکنن وکالت این 7 تا رو بگیرن دیگه مرد نمیتونه کاری کنه.

ممنون

پاسخ ها :

علي زنگنه

جناب آقای علي زنگنه:

سلام راجع به وکالت در طلاق این عمل حقوقی اعطا نمایندگی و اختیار از جانب مرد به زن هست و حق طلاق مردرا سلب و ساقط نمیکند