مشاوره حقوقی رایگان - مقصر تصادف در بریدگی

با سلام.
بنده هنگام شب در ابتدای خروجی شهر قصد دور زدن از بریدگی رو داشتم با رسیدن به محل بریدگی توقف نموده و راهنما زدم سپس منتظر خلوت شدن جاده شدم و تا فاصله حدود 200 الی 300 متری نبود ماشین رو حرکت داده که در یک آن یک خودرو سایپا با سرعت خیلی زیاد در حرکت بود به طرف ماشین من اومد و شروع به ترمز گرفتن نمود و من نیز پا بر روی پدال گاز گذاشته که متاسفانه ماشین سایپا که راننده آن هم یک خانم بود به حالت زیگ زاگ و عدم کنترل آن بغل سایپا را به عقب ماشین و گوشه گلگیر پشت شاگرد بنده کوبید و باعث صدمه شدید به پشت ماشین بنده شد (شیشه عقب و چراغ ها عقب شکستند و گلگیرو سپر و جعبه و... آسیب جدی دیدند.) با رسیدن مامور پلیس راه و بازدید محل که حتی بنده جای ترمز سایپا که بیشتر از 20 متر بود را به مامور نشان دادم و ماشین های دیگر هم که آن جا بودند اذعان بر سرعت بالای سایپا 130 کیلومتر بر ساعت و سبقت های متوالی سایپا از آن ها را داشتند. در نهایت مامور پلیس راه بنده را مقصر 100 دانسته و کل خسارت ماشین خودم که بالغ بر 20 میلیون تومان می باشد که بیمه هم شامل آن نمی شود.
مقصر اصلی راننده سایپا که بیشتر از 40 کیلومتر بر ساعت سرعت غیر مجاز داشتند و عدم توجه به جلو و حرکت زیگ زاگ مانند و ناتوانی در کنترل ماشین که باعث وارد آوردن خسارت زیاد به ماشین بنده که ال نود می باشد شده اند یا این که بنده مقصر می باشم و نظر قانون در این مورد چیست؟ با تشکر و پوزش از نوشته زیاد.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

تعیین مقصر در تصادفات در حیطه و تخصص افسر یا کارشناس تصادفات است