مشاوره حقوقی رایگان - معامله فضولی ملک

با سلام. شخصی مقدار مساحت 700 متر مربع زمین به صورت مشاعی به سه نفر به موجب مبایعه نامه تنظیمی در مشاور املاک انتقال قطعی نموده و پولش را نقدا دریافت کرده. متاسفانه با تحریک یکی از شرکا بر علیه ما دو نفر دادخواست معامله فضولی را داده. قاضی پرونده را جهت صلح و سازش به شورا ارجاع داده. یک جلسه رفتیم دوباره از شورا نامه جهت صلح و سازش آمده. ضمنا از قبل شکایت برای انجام معامله صوری داده بود و محکوم شده. دوباره شکایت معامله فضولی داده. لطفا راهنمایی کند. ممنون از لطف شما.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

ابتدا باید دادخواست و محتویات پرونده بررسی شود تا نظر داد ولی به صورت کلی در معامله فضولی اشخاصی که اصیل بوده اند معامله نسبت به آنها پا برجاست