مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه دیه

با سلام بنده در تصادف رانندگی سرم به شیشه بغل و جلو خورد از وسط سر تا نصف) پیشانی 15 بخیه خورد و سه تا از بخیه ها تو پیشانی هست (بدون شکستگی جمجمه) و طرف دیگه سرم به اندازه سه سانت بریده شد ولی بخیه نزدن
دوتا از مهرهای ستون فقرات بین کتفم بهم نزدیک شدن بیمارستان گفت احتمال شکستگی داره ولی با عکس معلوم شد فقط روی هم فشرده شدن
با یه کبودی دور چشم راست و یه کبودی به همون اندازه روی دست چپ به نظرتون چند درصد دیه برای من نوشته میشه
با تشکر

پاسخ ها :

مهدی بلوری شادباد

جناب آقای مهدی بلوری شادباد:

با سلام
در نظریه پزشکی قانونی مشخص خواهد شد.