مشاوره حقوقی رایگان - سرقفلی

با سلام.
پدربزرگ بنده در سال 1348 مغازه ای را به صورت سرقفلی خریداری نموده که زیرزمین و بالکن نیز داشته است.
جدیدا صاحب ملک مدعی شده که این دو چون در قرارداد نیامده متعلق به شما نیست و شکایت نموده است.
لطفا بنده رو راهنمایی کنید که چی کار کنم.
با توجه به تغییر قانون سرقفلی ما هنوز هم به ایشان باید ماهانه مبلغی پراخت نماییم یا خیر؟

پاسخ ها :

ادعای مالکیت زیر زمین توسط مالک به دلیل قید نشدن در قرارداد ادعای مالکیت بالکن توسط مالک سرقفلی پرداخت اجاره سرقفلی در صورت تغییر قانون سرقفلی پرداخت اجاره سرقفلی مالک سرقفلی سرقفلی مغازه سرقفلی