مشاوره حقوقی رایگان - مواد مخدر

سلام. بنده توی ماشین نشسته بودم و مقدار کمتر از یک گرم شیره همراهم بود. مامور اومد و بدون داشتن حکم بنده رو تفتیش کرد. ماشین رو مستقیم بردیم پارکینگ و علت رو توی برگه عدم همراه داشتن مدارک نوشت. کلانتری هم نرفتیم و منو آورد گوشه خیابون پیاده کرد و جنس رو برد. خواستم بدونم می‌تونه پرونده سازی بکنه و اصلا جرمش وی هست.
ممنون

پاسخ ها :

نرجس  ايزد خواه

سرکار خانم نرجس ايزد خواه :

سلام از کجا معلوم ایشون واقعا مامور بوده ؟ جرم کیفری همراه داشتن مواد با تخلف راهنمایی و رانندگی خیلی متفاوت میباشد .
بعد هر ادعایی علیه شما شده باشد بدون اینکه صورتجلسه کرده باشد رو میتوانید منکر شوید .