مشاوره حقوقی رایگان - تهمت افتراء

با سلام
زن بنده که فعلا با هم‌زندگی نمیکنیم و در حال جدایی هستیم در اینستاگرام رفته و دو هفته با دوست بنده چت کرده است بنده بعد از متوجه شدن زنگ زده ام به دو عموی خانومم که جلویش را بگیرند تا آبروی من ریخته نشود وو بنده هم عصبانی بودم و ممکن است تهدید هم کرده باشم چون واقعا غیرتی شده بودم عمویش هم شروع کرد به گفتن این حرف که تو داری برادر زاده منو انگ میزنی به روابط نامشروع و مرا تهدید کرده ای صدایت را ضبط کرده ام
حالا زنم از بنده به جرم افترا شکایت کرده است آیا بنده میتوانم برای تبرئه شدن خود اسکرین شات های که دوستم از چت خود با زنم گرفته برای بیگناهی خودم به دادگاه ارائه کنم؟
آیا یک‌ مرد مجاز نیست به زنش تذکر بدهد؟
من‌ میتوانم از زنم به جرم روابط نامشروع شکایت کنم؟
آیا فایل صدای مکالمه دلیلی بر ادله میباشد؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
جرم افترا یعنی انتساب رفتارمجرمانه به شخصی که باید ابتداعی وارتجالی باشد یعنی درپی رفتار دیگری نباشد درسوال مطروحه باتوجه به وجود عکس چت ها وسپس رفتارشما که درپی ارسال مکالمات وچت ها بوده این رفتار تهمت وافترا نیست