مشاوره حقوقی رایگان - مقدار دیه

تصادف کردم. از ناحیه پای چپ با صدمات زیر مواجه شده ام : 1_ خردشدگی ناحیه فوقانی استخوان نازک نی 2_خردشدگی ناحیه فوقانی استخوان درشت نی 3_درگیری و از بین رفتن مایه مفصلی و غضروف زانو 4_از بین رفتن و خشک شدن مفصل و تاندون مچ پا به طوری که مچ پا به سمت پایین خم شده و پام رو پنجه مونده 5_داشتن دستگاه ارتوپدی برای درشت نی و نازک نی 6_درگیری و قطع هر دو رگ سیاتیک پا ازساق به پایین به طوری که از ساق به پایین تا انگشتام حس ندارم و مچ و انگشتامو تکون نمیتونم بدم و تایید شده فلج شده . ممنون میشم بگید حدوداً چند درصد دیه و ارش برام بریده میشه و چقدر میشه. و اینکه به نرخ سال نود و شش که تصادف کردم میدن یا نود و هفت که قراره پول بدن ! لطفا کامل جواب بدید که متوجه شم .

پاسخ ها :

مهدی بلوری شادباد

جناب آقای مهدی بلوری شادباد:

با سلام
احتساب آن در اجرای احکام کیفری انجام خواهد شد و دیه به سال قطعیت حکم قابل پرداخت خواهد بود.