مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

سلام میخوام بدونم دیه چقدر میشه شکستگی استخوان درشت نی و نازک نی پای چپ هر کدام جداگانه اسیب نسج نرم ساق پای چپ از تعبیه ابزار ارتو پدی جراحت متلاحمه اندام ساق پای چپ اثار کبودی ساق پای چپ زانوی چپ مچ پای چپ ساق پای راست مچ پای راست هرکدام جداگانه ارش اسیب نسج نرم ساق پای چپ به میزان دو درصد شکستگی استخوان پاچپ به میزان چهار درصد شکستگی بند اول استخوانهای انگشتان چهارم و پنجم پای چپ دیه مقدر مجموع ارشهای تعین شده به میزان شیش درصد و سایر صدمات دیه مقدر لطفا چقدر میشود؟

پاسخ ها :

مهدی بلوری شادباد

جناب آقای مهدی بلوری شادباد:

با سلام
در اجرای احکام مقدار آن به وجه رایج محاسبه خواهد شد.

رامين  مهرآساء

رامين مهرآساء :

دیه توسط اجرای احکام با نظر پزشکی قانونی که قبلا درپرونده موجوداست حساب میشود