مشاوره حقوقی رایگان - نقص عضو و از کار افتادگی و غرامت

بنده معلم و استخدام رسمی آموزش و پرورش هستم. در آبان سال 95 با برخورد شدید توپ فوتبال در حیاط مدرسه به چشمم، شبکیه‌ی چشمم پاره شد و هم‌اکنون کمتر از 10 درصد دید دارد. پس از مدتی شبکیه ی چشم دیگرم نیز دچار مشکل شد ولی وضعیت آن بهتر از چشم اول می‌باشد. بنده 13 سال سابقه دارم و عضو صندوق بازنشستگی کشوری هستم.
جهت استفاده از ماده 80 قانون استخدام کشوری (جهت از کار افتادگی) و همچنین دریافت غرامت و یا سایر مزایا نیاز به مشاوره دارم.

1- چقدر احتمال دارد که کمیسیون صندوق بازنشستگی کشوری با ماده 80 در مورد بنده موافقت کند؟ گویا معمولا با این ماده موافقت نمیکنند.

2- آیا غرامت مقطوع نقص عضو شامل حال من‌ می‌شود؟ با توجه به این که بیمه‌ی تامین اجتماعی نیستم.

3- آیا می‌توانم جریان این حادثه را به شکل حقوقی و رسمی ثبت کنم که در صورت نیاز در آینده از آن استفاده کنم؟ با توجه به احتمال عدم دسترسی به شهود و مدرک، در آینده.

4- چه نوع تسهیلات و حمایت‌های قانونی و شغلی شامل حال من می‌شود؟