مشاوره حقوقی رایگان - حادثه حین کار

با سلام. من بیمه کارگر ساختمانی داشتم. داخل ساختمان خودم حادثه برای خودم افتاد. دستم سنجد زده. بیمه را اطلاع دادم کارها را هم را انجام دادم. در جواب گفتند بیمه تعلق نمیگیره. چرا؟ چون حادثه داخل ساختمان خودت بود بیمه تعلق نمیگیره. چرا؟

پاسخ ها :

حادثه حین کار برای کارفرما بیمه حادثه کار تعلق نگرفتن بیمه بیمه حادثه کار