مشاوره حقوقی رایگان - شکایت پدر از فرزند به الزام به ایفای تعهد

پدرم از اتباع هستند، خانه ای را برایشان خریدم در سال 92 و بنام خودم کردم، رسید پرداخت پول به فروشنده بنام بنده هست، در همان محضر اقرار رسمی نوشتم که این ملک مال ایشان هست و امانت بنام بنده هست، و چند روز بعد وکالت بلاعزل به ایشان دادم در سال 97 متوجه شدم وکالت بلاعزل را به برادرم منتقل کرده و اون برادر دیگرم خیلی زرنگ بازی درمیاره و رفته بود برای تک برگ کردن چهار طبقه خانه و فروش خانه، به پدرم گفتم مگر من منزل را امانت داری نکردم، گفت از عملم پشیمونم خونه را برگردان به خودت، با هزار بدبختی و پیگیری حدود پنج ماه با حضور شهود ملک را بنام دختر کوچکم صلح عمری کردم و ان وکالت را باطل کردم، بعد از مدتی باز اقرار رسمی در محضر نوشتم و گفتم این ملک برای پدرم و ورثه ایشان هست و صرفا و صرفا فقط و فقط بنده و دختر کوچکم موظف به انتقال این ملک بعنوان سهم الارث بعد از مرگ پدر هستیم .. سال نود و نه هست و الان پدر با استناد به این اقرار شکایت علیه بنده کرده با عنوان الزام به ایفای تعهد و بیست و خورده ی روز دیگه دادگاه دارم، (پدرم دم دمی مزاج هست). بنده طبقه چهارم ملک ‌را خودم ساخته ام، گفتم معادل اون را بدید و من خانه را تخلیه میکنم، میگن کدام خرج و کدام طبقه، قاضی من را مجبور نکند که خانه را به پدرم یا هر شخص دیگه ای با رضایت پدرم انتقال بدم؟؟؟ که نتیجه آن آواره شدن بنده و خانم و بچه هایم هست و بی خانه شدنم ، توان خرید یک متر را هم ندارم .... لطفا راهنمایی کنید .. قاضی ما را مجبور نکند .... متشکر

پاسخ ها :

مرجان  فيروزبخت

سرکار خانم مرجان فيروزبخت :

سلام.باید وکیل بداند که پدر شما چه شکایتی با چه عنوانی طرح کرده است