مشاوره حقوقی رایگان - صیغه بارداری

با سلام
مرد اگر زن اولش مشکل بارداری داشته باشد و برود زن دیگری رو صیغه موقت کند بعد از فرزند آوردن اگر مرد با رضایت زن دوم بخواهد شناسنامه فرزند را به نام زن اولش بگیرد آیا این کار میتواند انجام دهد
آیا زن صیغه موقت میتواند با استناد به اینکه مادر فرزند من است من را ملزم به ازدواج دائم با خود بنمایید

پاسخ ها :

محمودشمسی

محمودشمسی :

استان :

سلام
خیر نمی توانید بنام همسر اول درخواست شناسنامه نمایید
درباره سوال دوم
همسر دوم فقط میتواند درخواست ثبت رسمی عقد موقت نماید ونمیتواند شما را ملزم به عقد دائم نماید

داريوش  برهمني

داريوش برهمني :

استان :

بله میتونه دادخواست الزام به ثبت ازدواج بر علیه شما مطرح نماید