مشاوره حقوقی رایگان - طلاق در عقد

سلام . حدود یکماهی هست که بنده عقد کردم و دقیقا از روز عقد خانومم به دلایلی که خواهرم مقصر بود سر ناسازگاری با من پیدا کرده و یکماهه حرف از طلاق میزنه و کلا میگه تو فردی هستی که همیشه گوش گیر خانوادتی . من خداشاهده این کارو نمیکنم ولی زنم از روز عقد بسیار حساس شده سر این موضوع و هروز هر مسئله ای را به قضیه دعوا با خواهرم گره میزنه و من در آخر عصبی میشم و شاید توی ناراحتی حرفایی هم بزنم . دیشب ماه گرد عقدمون بود و بدترین شب . همسرم میگه حتما باید بیای به صورت توافقی جدا بشیم . من واقعا دوسش دارم و نمیتونم ازش جدا شم . آیا اون میتونه از من جدا بشه؟ من خیلی می ترسم زنمو از دست بدم . در ضمن باید بگم هیچ کدام از 12 شرط ضمن عقد را ندارم . لطفا راهنماییم کنید . اینم بگم الان قهر کرده و اصلا جوابمو نمیده و پاشو کرده توی یه کفش که بیا توافقی جدا بشیم و هیچ جا باهام نمیاد.

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

میتوانید طلاق ندهید و حق طلاق با مرد هست اما مهریه از سوی وی قابل دریافت