مشاوره حقوقی رایگان - مدارک ماشین توقیفی که مزایده شده است را چگونه و از کی تحویل بگیرم

با سلام بنده در شورای حل اختلاف در یک مزایده شرکت کردم که در آن ماشین شخص بدهکاری را به بنده فروختند
حال شخص بدهکار حاظر به تحویل مدارک ماشین نیست
آیا دادگاه توانایی دارد که دستور دهد در تعویض پلاک یا سازمانهای دیگر برای اینجانب سند و مدارک المثنی چاپ کنند یا خیر و آیا تکلیف بنده با بدهکار چه خواهد شد؟

پاسخ ها :

سالار شهنازی جنک تپه

جناب آقای سالار شهنازی جنک تپه:

سلام.این امر بر عهده قسمت اجرای احکام دادگستری یا همان شورای حل اختلافی است که خودرو را از آن خریداری نموده اید.

مهدی بلوری شادباد

جناب آقای مهدی بلوری شادباد:

با سلام
بله میتوانند