مشاوره حقوقی رایگان - پدر من حدود 18 سال سرایدار خانه ای است بدون قرارداد

با سلام و احترام
وقت بخیر
پدر من حدود 18 سال سرایدار خانه ای است بدون قرارداد
و هیچ مبلغی بابت کارش دریافت نکرده چون بصورت لفظی قرار گذاشته بودند که با دریافت مبلغی در شروع که ماهیانه 300 هزار تومان بود و سکونت در انجا صرفا فقط مراقب زمین ها و خانه است
حال میتواند حقوقی برای تخلیه خانه دریافت کند؟
هیچ قراردادی وجود ندارد و صاحب خانه هم حدود 4 سال است که پیدا نیست و فقط یکبار 2 سال پیش برای سند زدن ملک خود برگشته بود.
از چه راهی میتوان اقدام کرد؟
ایا صاحب خانه میتواند با حکم تخیله پدر را بیرون کند؟
قانون در این موارد چه میگوید؟
باتشکر

پاسخ ها :

كاظم  حيدري دوقزلو

جناب آقای كاظم حيدري دوقزلو :

باسلام..از طریق اداره کار محل نسبت به محکومیت کارفرما به جهت پرداخت حقوق معوقه،بیمه و سنوات اقدام کنید