مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج از طریق فضای مجازی

با سلام اینکه بعضی دخترها و پسرها در سایتهای ازدواج ثبت نام می کنند و با هم صحبت میکنند و ممکنه منجر به ازدواج نشه ایا قانونی و شرعی است و اگر یکی از طرفین این ارتباط را ثبت و ضبط کنه برای طرف مقابل سند جرم و باعث بی آبرویی نمیشه؟

پاسخ ها :

سالار شهنازی جنک تپه

جناب آقای سالار شهنازی جنک تپه:

سلام. با توجه به قوانین موجود به نظر هیچ سایتی مجوز رسمی فعالیت در این خصوص ندارد. اما در خصوص این که اشکال قانونی دارد یا خیر با توجه به نوع رابطه و صحبت ها و علم قاضی متفاوت است.