مشاوره حقوقی رایگان - حقوق زن اول جانباز متوفی

سلام. خسته نباشید. مادرم همسر اول جانباز هستن. که بعد از اینکه پدرم فوت کردن. حقوق دوتا زن تا چندماه پیش برا هرکدوم به طور مساوی مبلغ 900هزار به طور جداگانه براشون میومد. و مشکلی از این بابت نداشتند. هرکدومشون هم تعداد بچه هاشون مساوی هستند. با این تفاوت که زن اول بچه هاش بیکارن. ولی زن دوم یکی از بچه هاش سرکاره. و یک دختر مجرد داره. و یک پسر18 سال درحال تحصیل و چندماهی است که برای همسر اول که سالهای اول کلی پرستاریش میکرد. ماهی 450 میاد. ولی برای دومی که جدا هم هستند. 1/350/000میاد. هرجایی میریم. میگن دست ما نیست. تورو خدا راهنمایی جامع و کاملی به من بدید. که باتوجه به اینکه همسر اول سالهای زیادی از شوهر ایثارگرش مواظبت کرده ایا راهی هست حقوقش بیشتر بشه. ممنون از شما. خدا خیرتون بده

پاسخ ها :

تقسیم حقوق مستمری شوهر بین دو زن مستمری شوهر به دو زن مستمری بازماندگان مستمری