مشاوره حقوقی رایگان - میزان مستمری زوجه دوم

وقت بخیر. در صورت وجود دو زن عقدی پس از فوت زوج میزان حقوق مستمری درصورت شاغل بودن یک زوجه و شاغل نبودن همسر دیگر میان هر دو نصف خواهد شد؟ در این صورت پس از فوت یکی از زوجه ها میزان مستمری دیگری دوبرابر می شود؟

پاسخ ها :

محيا  رضائي

سرکار خانم محيا رضائي :

بله ربطی به شاغل بودن زوجه ندارد و درصورت فوت یکی از خانم ها همه اش به همسر دیگر تعلق می گیرد