مشاوره حقوقی رایگان - آسیب دیدگی در محل کار

با سلام. بنده کارمند فروشگاهی هستم و به علت نا ایمن بودن بالابر در محل کارم حدود 3ماه پیش آسیب دیدم و صورتم و مهره کمرم دچار آسیب دیدگی شد مدارک اصلی رو محل کارم ازم گرفت برای بیمه ولی خبری ازشون نشد. اگر شکایت کنم چه اتفاقی برام میفته؟؟؟؟ میتونم کاری کنم ؟ مهره کمرم دچار شکستگی شد و صورتم آسیب دید به صورتی که پلکم بخیه زیادی خورد.لطفا راهنمایی کنید. بیمه تکمیلی دارم و گفتند بیمه حوادث هم هستیم.
با تشکر

پاسخ ها :

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

باطلام بله حتما از طریق دادسرا شکایت از مدیر فروشگاه ومحل کار رو پیگیری کنید