مشاوره حقوقی رایگان - سلام ،اهانت وتوهین واتهام از طریق پیامک قابل طرح وشکایت میباشد؟

سلام جمعه گذشته 29مردادعصر قصد ورود به پمپ بنزین دربالاتر از تقاطع خ ولیعصر وزرتشت ازروی پل که مدخل ورود به پمپ وکوچه جنب آن است قصد ورود به پمپ بنزین راداشتم که یهویه سمند به حالت سبقت واینکه میخواست اوهم وارد شود که گوشه گلگیرجلوماشین من به درب عقب سمند اصابت کرد پیاده که شدیم ملاحظه کردم که فقط گلگیر من کمی آسیب دیده ولی ماشین ایشان دربش تورفتگی دارد حتی بدلیل اینکه عجله ایشان باعث این تصادف شده بود وابتداسوارشد ومن هم برای بنزین به داخل پمپ بنزین رفتم بنزین زدنم تمام شد ه بود که دیدم مجدد راننده آمد وبه من گفت شماره تلفن را بده گفتم برای چی گفت شما مقصری گفتم شمازدی مقصر منم که گفت نه بعدا" کازشناس تشخیص بئده منم شماره را دادم چون فکر میکردم بعدا" خودش بدلیل اینکه مقصر بوده اقدامی نکند ولی فردای آن تلفن زد که بیا بریم سراغ کارشناس من هم امتناع کردم وگفتم اگر شاکی بودی همان موقع باید می ایستادی پلیس بیاد حالا هم من به درخواست شما نمیام مگر قانونی البته اهانت کرد وهم تهدید که من جزء شورای کجا هستم وبرایت سنگین تمام خواهد شد وبه اقتضا شغلم قانونی هم ماشینتو توقیف میکنم وهم هزینه های سنگین تحمیل میکنم دوروز بعد مجدد باپیامک گفت که ماشینت را توقبف کردم وتهدید وتوهین که پیامک هاش موجواست میخواستم بدانم اقدام من درقبال این تصادف واهانتها به چه صورت باید باشد ببخشید با پوزش از طولانی شدن متن وبا تشکر رستمی
پاسخ:

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

می توانید شکایتتان را تحت عنوان توهین و تهدید در دادسرا مطرح کنید. البته دقت داشته باشید که آن الفاظ مصداق توهین و تهدید باشند. به طور کلی هم پیامک صرفاً باعث کمک به علم قاضی می شود. روند رسیدگی و مجازات بیش تر بستگی به قاضی رسیدگی کننده دارد.

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام با پرینت پیامک میتوانید شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و با عنوان توهین به اشخاص عادی شکایت کنید.