مشاوره حقوقی رایگان - خدمت در شهر خود به دلیل گروه ب شدن

سلام،
من در آموزشی گروه ب تشخیص داده شدم و ارجاع داده شدم به کمیسیون پزشکی و در کمیسیون ازم پرسیدن که ترجیح میدی شهر خودت خدمت کنی؟ منم گفتم بله نیاز دارم شهر خودم باشم و اونها هم توی پرونده نوشتن. حالا من دیروز تقسیم شدم و افتادم چابهار و خودم اصفهانم. برای اینکه بیفتم شهر خودم باید چیکار کنم؟ لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

خدمت در شهر خود به دلیل گروه ب شدن تغییر محل خدمت سربازی محل خدمت سربازی سربازی