مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی کارت بانکی

درود. من حدود یک ماه پیش کارتم رو بهمراه اطلاعاتش گم کردم. این مدت بدلیل مشغله پیگیرش نشدم. امروز رفتم بانک که بسوزونمش و حساب جدید بگیرم و بهم گفتن که به دستور مرجع قضایی تهران مسدود شده و کاریش نمیتونی بکنی. و توی سیستم نشون داد که در این مدت حسابت مورد سواستفاده قرار گرفته و پول های زیادی باهاش جابجا شده . اما بیش تر از 15 تومن توش نیومده. نمیدونم چی شده دقیقا فقط حس میکنم باهاش یه حرکتایی زدن.
سوال من اینکه الان که با شکایت یک فردی این حساب مسدود شده آیا برای من احضاریه جهت رسیدگی به پرونده میاد و من باید دفاع بکنم یا اینکه خودم باید مراجعه بکنم و با شاکی ارتباط برقرار کنم و رضایت بگیرم ؟
و این‌ که با رضایت شاکی منع تعقیب صادر می شود؟

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

بله احضاریه برای شما ارسال می‌شود ولی اگر امکان ارتباط با شاکی را دارین برای کسب رضایت اقدام ک