مشاوره حقوقی رایگان - رفع بازداشت از ملک در اثر مهریه

با سلام چند ماه قبل برای دریافت وام ملک خود را بنام پدر انتقال سند دادم البته همان وقت از پدرم وکالت فروش و یک تعهد نامه مبنی بر فروش دوباره به خودم و یک مبایعه نامه با کد رهگیری و چون ملک وقفی است حتی اجاره‌ نامه وقف را هم در اداره اوقاف باز هم به بنده انتقال یافته حالا زن دوم پدرم مهریه خود را به اجرا گذاشته اداره ثبت هم خودرو و ملک پدرم و ملک بنده را بازداشت کرده حال خواستم بدانم با توجه مدارک بنده میتوانم اقدامی به رفع بازداشت انجام دهم یا خیر و باید از ثبت اقدام کنم یا از طریق دادگاه اقدام کنم با تشکر

پاسخ ها :

رفع توقیف ملک در معامله صوری بابت مهریه رفع توقیف ملک بابت مهریه توقیف ملک بابات مهریه اثبات معامله صوری معامله صوری برای دریافت وام مهریه معامله صوری