مشاوره حقوقی رایگان - تمدید پروانه ساختمان

سلام
در سال 98 در باغچه خود در شیراز پروانه ساختمان یک واحد مسکونی در 3 طبقه (زیر زمین، همکف و طبقه اول) هر طبقه 150 متر مربع گرفتم و در سال 70 پروانه را تمدید کردم و 23 اصله درخت با مجوز کندم و زیر زمین را ساختم و سقف زدم. ولی بعلت مهاجرت به دوبی موفق به اتمام ساختمان نشدم. در سال 91 درخواست تمدید پروانه نمودم ولی چون بعد از رفتن من شهرداری باغات را گروه بندی نموده و ملک من در گروه یک باغات قصرالدشت (که هر گونه ساخت و ساز در آن ممنوع است) قرار گرفته تمدید پروانه را منوط به تأئید کمیسیون ستاد باغات قصرالدشت نمودند که این کمیسیون با توجه به حقوق مکتسبه از پروانه ساختمان با ادامه ساخت و ساز موافقت و شهرداری در تاریخ 98/12/14 جهت تأئید به کارگروه امور زیربنائی استانداری به اداره راه و شهرسازی ارسال نمود.
بعلت اختلاف بین شهردار و استاندار، آقای استاندار دستور فرموده اند که پرونده های مربوط به باغات را در کارگروه مطرح ننمایند.
2 بار شهرداری از اداره حقوقی خود سؤال نموده و هر دو بار اداره حقوقی یا تملک مالکانه و یا تغییر گروه باغ مرا توصیه نموده است.
نظر خود من اینست:
1-شهرداری باید رأسا پروانه را تمدید نماید.
2-مصوبه شورایهالی شهرسازی نمیتواند پروانه ای را که قبلا صادر و ساختمان ساخته شده را لغو نماید.
3-وارد کردن خانه نیمه تمام من به گروه بندی باغات خلاف بوده ، چون باغ من به منزل مسکونی نیمه تمام تبدیل شده است.
4-بردن ملک من به کمیسیون و کارگروه نیاز نبوده است.
5-شهرداری بمن جواب منفی نمیدهد تا بتوانم در دیوان عدالت اداری پیگیری نمایم.
استدعا میکنم مرا راهنمائی فرمائید.

پاسخ ها :

یک وکیل

بندهایی که در استدلال خود آورده اید صحیح می باشد جهت تعیین تکلیف با شهرداری میتوانید اظهارنامه‌ ای با لحاظ مهلت تعیین تکلیف برای شهرداری ارسال نمایید و پس از انقضاء مهلت در دیوان عدالت اداری شکایت مطرح نمایید