مشاوره حقوقی رایگان - جرم خیانت در امانت

سلام. من در یک هیئت ورزشی مسئول بودم سال 91 به دلیل طلب از اداره کل و عدم پرداخت سه عدد ساعت پیش خود گرو نگه داشتم و چون بعد چند سال طلبم را ندادند قصد فروش ساعت ها را کردم و توسط اگاهی بازداشت شدم و سال 93 تعدادی ساعت از هیئت سرقت و متاسفانه رییس فعلی اتهام دزدی به بنده وارد کرد در حالیکه ساعت های سرقت شده با سه ساعت که پیش من است مدل متفاوت دارد بازپرس رفتیم و منتظر دادگاه هستم لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،بایداین تفاوت رااثبات نمایید،تقاضای کارشناسی کنید.

رامين  مهرآساء

رامين مهرآساء :

درخیانت درامانت عنصر سپردن باید موجود باشد وبنابوده مسترد گردد ولی فروختن آن امانت خیانت درامانت است نه سرقت
درسرقت ربودن داریم