مشاوره حقوقی رایگان - حک شماره شاسی ماشین

باسلام و عرض ادب: سال 89 پس از ثبت نام در نمایندگی ایران خودرو ماشینی را تحویل گرفته ام. و تا یکماه قبل خودم از ماشین استفاده می کردم و پس از فروش در یکماه قبل وقتی خریدار جهت تعویض پلاک به مرکز شماره گذاری مراجعه نموده پس از بازدید افسر مشخص گردیده که شماره شاسی حک نشده در اولین بازدید توسط افسر در برگه بازدید نوشته اتاق مشکوک به تعویض است ولی پس از اعتراض خریدار در بازدید دوم توسط کارشناس عالی تصادفات پس از بررسی کامل نوشته اند موم اتاق فابریک است ولی شماره شاسی حک نشده و بنده طی تماس با شرکت ایران خودرو و مشکل بوجود آمده اظهار داشتند که باید جهت حک شماره به شرکت ایران خودرو تهران بیایید تا در آنجا کار حک را انجام دهند. بنده به خریدار اعلام آمادگی کرده ام که حاضرم کل مخارج قبول کنم و در اسرع وقت مشکل را مرتفع نماییم اما خریدار همکاری نمی کند. و به بهانه های واهی حاضر نیست ماشین را جهت حک شماره به تهران حمل کنیم. اگر لطف بفرمایید بنده را راهنمایی نمایید ممنون می شوم که به چه نحوی می توانم خریدار را مجاب کنم جهت حل مشکل و آیا راه حل دیگری جهت حک شماره شاسی است که بنده پیگیری کنم. و از طرفی در این مشکل بنده از لحاظ قانونی مقصرم یا ایران خودرو ؟
لازم به توضیح است سند ماشین را در دفتر اسناد به نام خریدار زده ام در روز در روز فروش ماشین

با تشکر از همکاری شما

پاسخ ها :

یک وکیل

قبل از تعویض پلاک چطور سند به نام شده !
شما میتوانید جهت مجاب کردن خریدار برای تعویض پلاک دستور موقت مبنی بر توقیف ودادخواست فک پلاک بدهید